Dnevni red 8. sjednice Općinskog vijeća Općine Kostrena


Na temelju članka 75. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Kostrena („Službene novine Općine Kostrena“ broj 4/18, 1/20  i 1/21), sazivam

8. SJEDNICU OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE KOSTRENA

za 18. svibnja 2022. godine u 16 sati

u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija 14

 

Za  sjednicu predlažem slijedeći

DNEVNI RED:

1.Aktualni sat

2. Usvajanje zapisnika sa 7. sjednice Općinskog vijeća

3. Prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Općine Kostrena za 2021. godinu

4. Prijedlog odluke o raspodjeli rezultata poslovanja za 2021. godinu

5. a) Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2021. godinu

    b) Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa građenja komunalne infrastrukture za 2021. godinu

6. Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa korištenja sredstava naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u prostoru na području Općine Kostrena u 2021. godini

7. Prijedlog odluke o I. izmjenama i dopunama Proračuna Općine Kostrena za 2022.godinu

8. a) Prijedlog izmjena i dopuna Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2022. godinu

    b) Prijedlog izmjena i dopuna Programa građenja komunalne infrastrukture za 2022. godinu

    c)Prijedlog izmjena i dopuna Programa korištenja sredstava naknade za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada u  prostoru na području Općine Kostrena u 2022. godini

9. a) Prijedlog odluke o izmjenama Programa javnih potreba u kulturi za 2022. godinu

     b) Prijedlog odluke o izmjeni Programa javnih potreba u sportu za 2022. godinu

     c) Prijedlog odluke o izmjenama Programa javnih potreba u socijalnoj i dodatnoj zdravstvenoj skrbi za 2022. godinu

10. Prijedlog odluke o donošenju III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kostrena

11. Prijedlog odluke o donošenju II. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja građevinskog područja naselja N-3 u Općini Kostrena

12. Prijedlog odluke o kupnji k.č. broj 5064/39 ukupne površine 1675 m2 i k.č. broj 5156/1 ukupne površine 1127 m2, obje u k.o. Kostrena Lucija, u svrhu izgradnje dječjeg vrtića

13. a) Prijedlog odluke o plaći općinskog načelnika

     b) Prijedlog odluke o naknadi za rad općinskog načelnika koji dužnost obnaša bez zasnivanja radnog odnosa

14. Prijedlog pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave

15. Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu

16. Prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti na III. izmjene i dopune Općih uvjeta isporuke komunalne usluge parkiranja

17. Prijedlog zaključka – imenovanje sudaca porotnika za mladež Općinskog suda u Rijeci

18. Izvješće Općinskog načelnika o radu za razdoblje srpanj – prosinac 2021. godine

19. Izvješće o radu Savjeta mladih Općine Kostrena za 2021. godinu

Mole se vijećnici da prisustvuju sjednici te da u slučaju spriječenosti obavijeste tajnicu Općinskog vijeća na telefon broj  209 062  ili  099 310 7586.

Izravno praćenje sjednice bit će omogućeno na poveznici 8. sjednica Općinskog vijeća

PREDSJEDNIK
Dražen Soldan v.r.Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.