Dodjela nepovratnih sredstava poduzetnicima | Općina Vinodolska općina

Općina Vinodolska općina objavila je dana 16. prosinca 2020. godine Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Općeg programa mjera poticanja poduzetništva na području Općine Vinodolska općina za 2020. godinu.

Svrha ovog Javnog poziva je stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja za djelovanje poduzetnika, razvijanje poduzetničke klime i osiguranje preduvjeta za razvoj poduzetničkih sposobnosti na području Općine Vinodolska općina.

Zahtjev za dodjelu nepovratnih potpora mogli su  podnijeti subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu, čije je sjedište na području Općine Vinodolska općina ili koji ulažu na području Općine Vinodolska općina te oni koji posluju od 6 do 12 mjeseci godišnje.

Danas, 13. travnja 2021 godine temeljem prijedloga Povjerenstva za odabir poduzetničkih projekata i Odluke Načelnika, susretom poduzetnika i čelništva Vinodolske općine potpisani su  Sporazumi o dodjeli nepovratnih sredstava poduzetnicima.

Nepovratne subvencije u ukupnom  Iznosu  od 93.231,24kn biti će dodijeljene slijedećim poduzetnicima:
 • Obrt za knjigovodstvene usluge Vlastelić, vl. Dijana Frković Vlastelić
 • Obrt za ugostiteljstvo TIZ, vl. Ines Buneta
 • Obrt za masažu Centar zdravlja ONDA , vl. Anđelka Rus
 • Obrt Servis za čišćenje „Sjaj“ , vl.Dijana Kršul
 • ING-GRADNJA d.o.o., vl. Hysen Hyseni i Ivica Filipović
 • Obrt za uslužne djelatnosti MVP, vl. Danijela Glogović
 • Obrt za uljepšavanje, Frizer Jasna, vl. Jasna Krznarić
 • Obrt za obradu metala Mihica, vl. Mihica Blažičević
 • Obrt za čišćenje kuća i održavanje okućnica Perković, vl. Snježana Perković
 • Glass Studio d.o.o., vl. Tabitha Sara Burrill
 • Obrt za prijevoz putnika morem, Navigare, vl.Zoran Jovanović
 • Obrt, Planinarski dom „Vagabundina koliba“, vl. Draženka Savić
 • Obrt za bravariju, Bravarija Tonković, vl. Tomislav Tonković

Svim poduzetnicima su  načelnik Vinodolske općine Marijan Karlić i zamjenik načelnika Daniel Grbić uputili zahvalu na dosadašnjem  doprinosu razvoju Vinodolske općine   i suradnji , te zaželjeli  puno poduzetničkog uspjeha u vremenu koje je pred nama.

                                                                                                                           VINODOLSKA OPĆINA

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.