Dragi stanovnici Vinodolske općine, čestitamo vam 15. travnja, Dan Vinodolske općine!

U ime načelnika Vinodolske općine Marijana Karlića, zamjenika načelnika Daniela Grbića,  predsjednika Općinskog vijeća Vinodolske općine Borisa Miklića  i svih vijećnika, u ime Stožera civilne zaštite Vinodolske općine i Jedinstvenog upravnog odjela upućuje se svim stanovnicima Vinodolske općine čestitka povodom Dana  Vinodolske općine.

U ovoj se prigodi uvijek prisjećamo generacija koje su tijekom povijesti marljivo  gradile i čuvale  ljepotu i duh našeg Vinodola. Prisjećamo se naših branitelja koji su najzaslužniji što svoj vinodolski kraj  možemo graditi u slobodnoj, demokratskoj i europskoj Hrvatskoj. Hvala im na žrtvi i na trajnome podsjećanju na snagu zajedništva i solidarnosti! Polažući vijence na spomen ploče hrvatskim braniteljima domovinskog rata kao i na spomen ploče  poginulima tijekom drugog svjetskog rata te na   središnje križeve mjesnih groblja,  odajemo  počast svim preminulim stanovnicima vinodolskog kraja.

Ova je godina zbog pandemije koronavirusa teška za sve, pa tako i za naš vinodolski kraj. Na licu naše općine, vidljivi su ožiljci  nastali ograničenjima u radu , mogućnostima provođenja sportskih, kulturnih, vjerskih i drugih aktivnosti, no najdublje rane nastale su  utihnućem otkucaja srca dragih stanovnika uvjetovanih kobnim virusom. Protiv „oku nevidljivog neprijatelja“ borimo se i dalje samodisciplinom, strpljenjem,  poštivajući sve mjere nadređenih  stožera,  stavljajući pri tome  naglasak na  požrtvovnost i rad svih  zdravstvenih djelatnika, naglasak  na sve službe koje  svakodnevno brinu o zaštiti zdravlja cijele zajednice.

Svim gospodarskim subjektima, poduzetnicima, obrtnicima koji svojim radom doprinose  boljitku našeg kraja,  svim ustanovama i udrugama  sa područja Vinodolske općine koje svaka na sebi svojstven  način čine segment života svakog stanovnika, upućuje se zahvala na dosadašnjem radu uz želju za uspjesima  u budućnosti.

Hvala i svim jedinicama lokalne samouprave, svim državnim tijelima na potpori u radu naše male općine.

Dosadašnjim radom, solidarnošću, energijom ,mudrošću uz izazove koji nas čekaju poticaj  su da budemo zajedno, da njegujući kulturu otvorenosti, tolerancije, socijalne pravde i solidarnosti iskoristimo sve svoje potencijale, da se okrenemo budućnosti, znanju, kreativnosti – svemu onome što vuče naprijed, što stvara novu vrijednost, a Vinodolsku općinu čini općinom ugodna življenja i zadovoljnih ljudi.

U ime načelnika Vinodolske općine Marijana Karlića, zamjenika načelnika Daniela Grbića,  predsjednika Općinskog vijeća Vinodolske općine Borisa Miklića  i svih vijećnika, u ime Stožera civilne zaštite Vinodolske općine i Jedinstvenog upravnog odjela upućuje se svim stanovnicima Vinodolske općine čestitka povodom Dana  Vinodolske općine.

                                                                                                                    Vinodolska općina

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.