“Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa” korak do dovršenja

Hilton Costabella Beach Resort&Spa otvara se na proljeće iduće godine, najavljeno je prilikom obilaska budućeg luksuznog resorta koji poprima svoj završni izgled.

Riječ je o kompleksu koji će zasigurno podignuti razinu kvalitete turističke infrastrukture u Rijeci, pa i šire. Ovaj impozantni objekt prostire se na šest katova, a osim smještaja u hotelskim sobama, koje usput rečeno sve imaju prekrasan pogled na more, na raspolaganju će biti i smještajni kapaciteti u vilama.

Obraćajući se predstavnicima medija i Grada Rijeke, član društva JTH Costabella d.o.o. Jaroslav Trešnak kazao je kako i u ovom teškom razdoblju kada smo součeni s izazovima koronavirusa, koji cijelo društvo dovodi u nezavidnu situaciju, radovi na kompleksu idu dalje i gotovo su pred dovršetkom. “Svi jako dobro znamo s kolikom sam ljubavlju i oduševljenjem ušao u ovaj projekt i svaki sam dan bliže ostvarenju svog sna”, kazao je Trešnak.

Što se samog kompleksa tiče hotelske sobe su gotove, trenutno se oprema 120 metara dugačka kuhinja. Unutarnji i vanjski bazeni su u funkciji, a to isto vrijedi i za wellness i spa centar koji obuhvaća 7 prostorija za masaže, saune, lapidarij i parne saune, na dvije etaže. Uz sve navedeno gostima će dodatno biti na raspolaganju kozmetički i frizerski salon te usluge stomatološke ordinacije. Na plaži su dovršeni svi podmorski i nadmorski radovi te se trenutno izvode radovi i opremanje plažnog paviljona. Šetnica koju je uredio Grad Rijeka, također je gotova.

Jose Luis Ruiz Arroyo, generalni direktor Hilton Costabella resorta, kazao je kako su rezervacije smještaja za termine iza 1. lipnja već krenule. “Nema potrebe žuriti za otvaranjem dokle god hotel ne bude u potpunosti spreman za prijem gostiju. vjerujemo da će to biti u travnju”, kazao je Arroyo.
Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa imat će 132 sobe, 66 vila, 6 manjih i većih ugostiteljskih objekata. Cijene smještaja će biti kategorizirane, ovisno o kategoriji sobe koja se odabere, a za veće obitelji zanimljive će biti vile koje imaju od 4 do 6 kreveta. Što se spa zone tiče ona se prostire na više od 3.0000 m2 i to na dva kata, s različitim tretmanima. Namjera je ponuditi članstvo za građane, pa će oni koji vole uživati u opuštanju moći koristiti usluge ovog modernog wellnesa i spa zone te fitness centra koji će biti jedan od najvećih u regiji.
Za goste će na raspolaganju biti 200 metara privatne plaže, uz manje pristanište za brodove, prostor za sportove na vodi i drugo.

Gradonačelnik Obersnel je izjavio kako je ovaj kompleks iznimno važan za daljnji razvoj Rijeke kao turističke destinacije. Na žalost ove nove „nenormalne“ okolnosti u kojima živimo utjecale su na rokove i da nije bilo pandemije korona virusom kompleks bi vjerojatno već gotov. Ova godina je trebala biti godina za pamćenje u mnogim segmentima zato što je Rijeka Europska prijestolnica kulture pa smo očekivali veći broj gostiju nego inače.

Jaroslav Trešnak

Zbog općepoznatih okolnosti to se nažalost nije dogodilo, no ovaj će hotel Rijeku sigurno na ljestvici turističkih destinacija s kvalitetnim smještajem dignuti izuzetno visoko.

Cjelokupna investicija se popela na 80-ak milijuna eura, a developer projekta Costabella je tvrtka JTH Costabella d.o.o. Član društva je češki investitor Jaroslav Trešnak, koji se u sklopu investitorske i developerske grupacije JTH preko dvadeset i sedam godina bavi dugoročnim investicijama u nekretnine i zemljišta.


Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.