Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa poticane stanogradnje na području Kostrene

   Natječaj je otvoren

   Rok za
prijavu: 30. lipnja 2021. godine.

Općina Kostrena je u suradnji s Agencijom za promet nekretnina (APN), pokrenula Program društveno poticajne stanogradnje (POS), na području Kostrene

Od 19. travnja pa do 30 lipnja 2021. godine, bit će otvoren Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Općine Kostrena radi utvrđivanja Liste reda prvenstva. Tijekom tog perioda, bit će održana prezentacija projekta od strane Agencije za promet nekretnina (APN), koja je nositelj  gradnje i prodavatelj stanova. Na prezentaciji će svi zainteresirani moći dobiti detaljnije informacije o uvjetima prodaje stanova po povlaštenim cijenama i mogućnostima kreditiranja kupnje.

Općina Kostrena planira izgraditi zgradu sa stanovima u najzapadnijem kostrenskom naselju Vrh Martinšćice čiji će se konačan broj i kvadrature utvrditi sukladno zahtjevima. Izgradnjom stanova po Programu poticane stanogradnje Općina Kostrena želi svojim mještanima i ostalim građanima Republike Hrvatske koji žele živjeti u Kostreni, omogućiti stjecanje prve nekretnine po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, s ciljem zadržavanja mladih obitelji te privlačenja stručnog kadra različitih profila u Kostrenu.

Pravo na kupnju stana imaju svi zainteresirani građani Republike Hrvatske koji ispunjavaju propisane uvjete. Bodovanje i uvrštavanje na Listu reda prvenstva provest će se u skladu s Odlukom o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva koju je donijelo Općinsko vijeće Općine Kostrena.

Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnim obrascima koji se mogu preuzeti sa mrežnoj stranici Općine Kostrena kostrena.hr i dostavlja se u zatvorenoj omotnici s imenom i prezimenom podnositelja neposredno u pisarnicu u uredovno vrijeme za rad sa strankama ili poštom na adresu Općine Kostrena, Sveta Lucija 38 51221 Kostrena, uz naznaku: „Ime i prezime podnositelja – Zahtjev za kupnju stana po Programu POS – NE OTVARAJ“, zaključno do 30. lipnja 2021.

Pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na elektronsku adresu kostrena@kostrena.hr ili telefonom na broj 051/209-002 radnim danom od 9 do 14 sati.

Preuzmite
dokumente

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.