Najdraža Rijeko, vraćam se tebi: postanite član HNK Rijeka


Najdraža Rijeko, vraćam se tebi: postanite član HNK Rijeka

09.06.2021.

Postanite član HNK Rijeka za novu sezonu!

Sa zadnjim danom svibnja završilo je članstvo u Klubu HNK Rijeka za sezonu 2020./2021., a od srijede (9. lipnja) početi će upis i obnova članstva za nadolazeću 2021./2022.

Cijena članarine u iznosu od 100,00 kuna osigurat će vam značajne popuste prilikom kupovine pojedinačnih ulaznica i svih Jominih proizvoda u Fan Shopu Centar te ostale pogodnosti klupskih partnera i sponzora uz predočenje članske iskaznice (više na clanstvo).

Za naše buduće članove i dalje vrijede pogodnosti koje mogu ostvariti sa svojom članskom iskaznicom u Sava osiguranju, Maritermu i Foto Kurtiju.

Ujedno, članovi će kroz sezonu ostvarivati i popuste u našem fan shopu.

Učlaniti se možete na zapadnoj blagajni stadiona (srijeda 9. lipnja, četvrtak 10. lipnja i petak 11. lipnja 16 do 20 sati), te putem portala moja.nk-rijeka.hr, dostavom pristupnice (vrijede za osobe starije od 16 godina) i potvrde o uplati na mail podrska@nk-rijeka.hr ili putem pošte.

U subotu i nedjelju blagajne neće raditi, a radno vrijeme od ponedjeljka 14. lipnja bit će objavljeno naknadno na svim komunikacijskim kanalima kluba.

Za djecu do 16. godine članstvo u Klubu HNK Rijeka je besplatno i vrijedi do 16. rođendana, a moguće ih je učlaniti na zapadnoj blagajni stadiona ili slanjem pristupnice (dječja iskaznica) putem navedenog maila podrške ili poštom.

Iskaznice kupljene on-line dostavljat će se putem pošte na kućne adrese naših budućih članova.

Učlani se i ti, budi dio velike i vjerne obitelji HNK Rijeka obitelji i u sezoni 2021./2022.!

Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.