Održan 15. memorijalni nogometni turnir Ivica Opačak-Pajo


U Sportskoj dvorani Kostrena jučer je održan 15. memorijalni nogometni turnir Ivica Opačak-Pajo na kojem je kategorij veterana slavila ekipa UDVDR Rab, a u kategoriji pionira podmladak NK Petrinje.

Ovogodišnje izdanje turnira okupilo je četiri veteranske ekipe; HVIDRA Petrinja, UDVDR Rab, NK Pomorac 1921. i UDVDR Kostrena te 6 pionirskih i to tri ekipe NK Mladosti iz Petrinje, NK Zagorec Krapina, NK Rab i NK Pomorac 1921.

U konkurenciji veterana pobjedom protiv Pomorca slavila je ekipa UDVDR Rab dok je treće mjesto izborila ekipa UDVDR Kostrena u susretu protiv HVIDRA Petrinja. Najboljim igračem turnira među veteranima proglašen  je Alen Perušić (UDVDR Kostrena), najboljim golmanom Filip Arbanas (NK Pomorac 1921), a najboljim strijelcem Ivica Devčić (UDVDR Kostrena).

Kod mladih nogometaša podmladak NK Mladosti iz Petrinje u finalnoj je utakmici svladao ekipu NK Zagorac iz Krapine dok su u susretu za treće mjesto nogometaši Pomorca 1921. bili uspješniji od ekipe NK Rab. Najboljim igračem turnira među pionirima proglašen je Mateo Klasić (NK Zagorec), najboljim vratarom Mateo Milković (NK Pomorac 1921.), a najboljim strijelcem Luka Lončarević (NK Mladost).

Tradicionalno su revijalnu utakmicu odigrali Pajini prijatelji i Pajini suborci te nakon utakmice s predstavnicima Općine Kostrena i članovima Pajine obitelji posjetili njegov grob. Ivica Opačak – Pajo bio je pripadnik specijalne postrojbe “Matija Vlačić” i prvi hrvatski branitelj koji je prije 3. travnja 1992. godine poginuo na Kupesu. Povodom obilježvanja 30. godišnjice od pogibije, ovogodišnji se turnir odigrao pod velikim četrdesetmetarskim muralom kojeg je uz pomoć mladih snaga izradio Edi Gustin.

Memorijalni malonogometni turnir organizira UDVDR Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena.Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.