Rijeka – Dinamo 0:2


Rijeka – Dinamo 0:2

20.03.2021.

Stariji pioniri Rijeke poraženi su od Dinama 0:2 u utakmici 16. kola Prve HNL.

Dinamo je ovoga puta bio kvalitetnija ekipa, a najbolji pojedinac u riječkim redovima bio je vratar Mihael Bodetić.

Dinamo je poveo iz prve akcije, nakon niti pola minute. Jedna pogreška u obrani Rijeke otvorila je mogućnost za ubačaj gostiju s lijeve strane, lopta se kratko odbila do Majića koji je poentirao – 0:1.

Bio je to uvod u period u kojem je Dinamo propustio nekoliko prilika, koristeći najviše svoju fizičku nadmoć. U petoj minuti udarac je okušao Jureško, ali vratar Rijeke Bodetić odlično je reagirao. Upravo je Bodetić spadao među najistaknutije pojedince Rijeke obranivši nekoliko teških udarca.

Idući je uslijedio je u devetoj minuti kada su si bijeli nepotrebno zakomplicirali život u vlastitom kaznenom prostoru, ali udarac Majića u odličnoj situaciji obranio je vratar Rijeke.

U 14. minuti Majić je izveo slobodan udarac s lijeve strane, lopta se od živog zida ponovo odbila nogometašu Dinama, ali novi udarac ponovo je obranio Bodetić.

Već u idućoj akciji Sertić je bio u dobroj poziciji, Bodetić je ponovo bio odličan. Uslijedio je period bez prilika, Dinamo je ponovo prijetio u 23. minuti. Nakon brze akcije gostiju Ćaćić je pucao, Bodetić odlično obranio. Sertić je natrčao na odbijanac, ali nije bio precizan.

Šezdeset sekundi kasnije Zahora je odigrao za Majića čiji je udarac ispod grede izvadio Bodetić.

Rijeka je pohvatala konce u završnici prvog dijela. Nakon ubačaja iz slobodnog udarca, jedan odbijanac došao je do Žlibanovića, ali njegov pokušaj završio je u bloku.

U 32. minuti Ružić je pokušao s 25 metara, vratar Dinama, bio je spreman i odbio je udarac.

Unatoč većem broju prilika za goste, Rijeka je u nastavak ušla s nadom da se može vratiti. Ona je nestala u 38. minuti. Nakon ubačaja s desne strane, Sertić je ostao sam pred golom i poentirao glavom – 0:2.

U 42. minuti Bodetić je ponovo bio u glavnoj ulozi. Nakon ubačaja pred gol Rijeke, uslijedila je gužva, Ćaćić je uspio pucati iz neposredne blizine, ali vratar Rijeke odlično je reagirao.

Rijeka – Dinamo (10)


Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.