Šibenik – Rijeka 0:1


Šibenik – Rijeka 0:1

10.04.2021.

Nogometaši Rijeke pobijedili su Šibenik 1:0 na gostovanju u utakmici 28. kola Hrvatski telekom Prve lige.

U 72. minuti Liber je sjajno gurnuo loptu za Drmića koji je zaobišao vratara i zabio – 0:1.

Rijeka je ovom pobjedom napravila novi veliki korak prema trećem mjestu smanjivši zaostatak za Goricom na četiri boda.

Šibenik je otvorio utakmicu udarcima Ćurića (3′) i Bulata (4′) s lijeve strane kaznenog prostora, ali bez veće opasnosti za gol Rijeke.

Rijeka je u 11. minuti u nekoliko dodavanja iz vlastitog kaznenog prostora stigla pred gol Šibenika, ali udarac Murića s dvadesetak metara nije bio precizan.

Rijeka je najveću priliku prvog dijela imala u 18. minuti. Murić je izveo korner, Čerin pucao glavom, ali udarac je otišao pored gola.

Još jedna dobra akcija bijelih uslijedila je samo minutu kasnije. Murić je gurnuo za Pavičića koji je pronašao usamljenog Čerina na rubu kaznenog prostora, ali udarac je otišao daleko od gola.

Rijeka je ponovo bila opasna iz prekida u 23. minuti. Murić je izveo korner, Galović odlično pucao glavom, ali Rogić je sjajnom reakcijom sačuvao mrežu. Lopta se odbila do Capana koji je iz okreta pucao preko gola.

Šibenik je uzvratio dvije minute kasnije. Kvesić je primio dugu loptu i ušao u kazneni prostor s lijeve strane, ali njegov prizeman udarac ukrotio je Nevistić.

Bijeli su do gola mogli i u 31. minuti. Drmić je primio loptu i odigrao za Kulenovića otvorivši mu prostor na 16 metara. Kulenović je potegnuo, ali lopta je otišla preko gola.

Do kraja prvog dijela valja istaknuti još veliku priliku domaćina u 42. minuti. Velika pogreška Mudražije, Jurić je odnio loptu i krenuo prema golu, ali udarac s ruba kaznenog prostora nije bio precizan.

Bulat je povukao kontru i odigrao za Ampema na desnoj strani, ali Nevistić je odlično reagirao. U 47. minuti uslijedilo je ubačaj koji je stigao do Ćurića na 16 metara, ali njegov ubačaj blokirao je Capan pred golom Rijeke.

Uslijedio je nešto mirniji period bez prilika na obje strane.

U 69. minuti, nakon kornera, Rogić je odbio loptu, Liber ju je smirio i potegnuo, ali udarac je otišao preko gola.

Šibenik – Rijeka (12)


Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.