Sretni blagdani! Iako nismo zajedno, srca su nam puna jer imamo našu atletsku obitelj!

Znate li koji je danas dan?

Na današnji dan trebao se održati naš tradicionalni Božićni miting na kojem smo zajedno s vama trebali ispratiti još jednu godinu. Godinu koja prema nama nije bila baš najbolja jer nam je pokvarila sve planove, ali i godinu koja nas je naučila vrlo važnu lekciju.

Da u teškim trenucima možemo računati jedni na druge i da zajedno možemo pobijediti sve probleme. Dokazali smo to na proljeće, dokazat ćemo to i vrlo brzo kada ćemo opet svi zajedno trenirati na našoj Kantridi.

Ovu godinu nećemo ispratiti zajedno, već u krugu svojih najmilijih, ali bit ćemo zajedno u mislima. Svima nam sigurno nedostaja naše najdraže natjecanje, vaš smijeh koji odzvanja našom dvoranom, navijanje roditelja, baka, djedova, braće i sestara od kojeg se trese cijela Kantrida. Nedostajete nam. I to jako. Ali, sve ćemo to nadoknaditi iduće godine. I naš će miting biti još bolji!

Ipak, iako nismo zajedno naša srca su puna jer znamo da imamo našu atletsku obitelj. Hvala vam svima što ste dio naše priče, nadamo se da je pred nama još dugi niz godina zajedničkog druženja, dobrog rada, sreće i veselja.
Sretni blagdani svima, sa željom da se uskoro vidimo!

Foto: Klupska arhiva 2018./2019.

Izvor

Najnovije