Stjepan Lončar najbolji igrač, Simon Rožman najbolji trener 6. kola


Stjepan Lončar najbolji igrač, Simon Rožman najbolji trener 6. kola

21.01.2021.

Ivan Nevistić, Luka Capan, Stjepan Lončar, Franko Andrijašević i Luka Menalo našli su svoje mjesto u momčadi 6. kola Hrvatski telekom Prve lige, dok je titula trenera kola zasluženo pripala Simonu Rožmanu.

Rijeka je u utorak slavila protiv Dinama u Maksimiru 2:0 čime je zaključeno 6. kolo, a Stjepan Lončar je ujedno zaradio ocjenu 8,5 i ponio titulu igrača kola.

U ocjeni nastupa istaknuto je da je Lončar odigrao briljantnu partiju, zatvarao prilaze Nevistiću, te je sudjelovao u napadu upisavši pogodak i asistenciju.

U ocjeni trenera kola istaknuto da je Damir Mišković, predsjednik Rijeke, još jednom pogodio s izborom trenera. Navedeno je da Simon Rožman radi odličan posao, odveo je Rijeku u Europsku ligu, a s obzirom na to da je pred Rijekom puno utakmica, uz ovakvu igru, i borba za naslov mogla bi postati realnost.

Ivan Nevistić odradio je sjajnu utakmicu, uz nekoliko sjajnih obrana, obranio je i kazneni udarac Bruni Petkoviću zaradivši ocjenu 8.

Iako je cijela ekipa Rijeke odigrala odlično, ovoga puta istaknuti su još Luka Capan (7,5), Franko Andrijašević (8) i Luka Menalo (7,5).

U ukupnom poretku za “Žutu majicu” u vodstvu je Kristijan Lovrić (Gorica, 44 boda) ispred Mislava Oršića (Dinamo, 35 bodova), dok treće mjesto drže Franko Andrijašević (Rijeka, 30 bodova) i Ramón Miérez (Osijek, 30 bodova).

Izvor

Autor: Marko Lubina

Komentiraj

Najnovije