Tužna priča psa Herkula završila sretno

Prije tjedan dana u okolici Velike Gorice u šumi je nađen napušteni pas, prepušten sam sebi. Kako bi stvar bila još gora, nije pronađen da luta, nego zavezan za stablo. Netko mu je namijenio strašnu sudbinu i ostavio ga zarobljenog u šumi.

Nitko to nije zaslužio, a pogotovo ne ovaj par divnih okica

Od raznih ružnih scenarija koji su mogli izaći iz ove priče, srećom, dogodilo se ipak ono najbolje – netko ga je vidio i dojavio udruzi  Sigurna Kućica koja inače pomaže napuštenim i nezbrinutim životinjama s područja Velike Gorice te pomaže pri udomljavanju psa iz skloništa.

Herkul je u četvrtak ostavljen u šumi, zavezan za drvo, gladan, žedan, izbezumljen, a vjerojatno je i prihvatio tužnu sudbinu jer je bio u strahu i bojao se ljudi.

Herkul napokon mirno spava

Nakon što su ga pripadnici Udruge pronašli, prvu noć je proveo u skloništu u Velikoj Gorici gdje su volonteri uspješno ostvarili kontakt s njim. Herkul se počeo veseliti i jesti poslastice jer je shvatio da nisu svi poput onoga koji mu je nanio bol i sada s toliko radosti trči i slavi svaki trenutak slobode. 

Nedugo nakon, Udruga je pronašla i udomitelje za Herkula. 

“HERKUL JE UDOMLJEN I SAD JE HATCHI ❤🥰📢🎖🥰

Ne znamo tko ga je ostavio zavezanog u šumi, to je nešto što želimo ostaviti u prašini i zaboraviti što je moglo biti, ali znamo da je očito ipak rođen pod sretnom zvijezdom, jer po njega su došli predivni ljudi i odmah zadobili njegovo povjerenje. 

Kao da je znao da bas njih čeka najljepši osmijeh je sačuvao baš za taj dan❤❤❤

Hvala što ste prepoznali koliko vas treba, hvala što razumijete kako mora da mu je teško bilo opet vjerovati, hvala za ovaj suncem obasjan osmijeh 🐾🐾🥰 Hvala dragim udomiteljima Sonji i obitelji😍

Sretno Hachi i još jednom hvala Borise na slikama u skloništu koje su uistinu prenijele njegovu ljepotu i pomogle mu naći one koje je čekao”, navode iz udruge Sigurna Kućica.

 

Foto: Facebook Sigurna Kućica

 

Autor: Predrag Martinović

Komentiraj

Najnovije